Vlugo Verhuizingen

Geen openstaande vacatures

VLUGO VERHUIZINGEN
Wie zijn we
Als familiebedrijf met 75 jaar ervaring is Vlugo Verhuizingen een verhuisbedrijf in hart en nieren. Naast het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen, hebben we ons gespecialiseerd in de (tijdelijke) opslag van goederen en logistieke dienstverlening. De nieuwste tak binnen ons bedrijf is Facility Warehousing. Halverwege 2010 zijn we verhuisd naar een gloednieuw bedrijfspand op industrieterrein De Rietvelden in ´s-Hertogenbosch, met maar liefst 33.000 m³ opslagruimte. We werken voor particulieren, bedrijven en de overheid. Altijd met hetzelfde doel: tevreden klanten. En dat lukt. Omdat we goed naar onze klanten luisteren voordat we aan de slag gaan en toegewijde medewerkers hebben die met veel plezier hun werk doen. Dat merkt u aan álles.

Vakkundig, betrouwbaar, zorgvuldig en betrokken. Vier kernwoorden die Vlugo Verhuizingen typeren. Het betekent dat we doen wat we beloven, onze afspraken nakomen, we uw eigendommen met de grootste zorg behandelen.

Vlugo is aangesloten bij Mondial Movers, het grootste samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven in Nederland. In 2008 is Vlugo door Mondial Movers uitgeroepen tot het beste verhuisbedrijf van het jaar. Van Zoggel Verhuizingen, gevestigd in Veghel, Uden en omstreken, is ook onderdeel van erkend verhuisbedrijf Mondial Vlugo Verhuizingen. 

Lees meer Toon minder
Vlugo Verhuizingen heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Vlugo Verhuizingen

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.