vdLOODESIGN

Geen openstaande vacatures

Tikkeltje eigenwijs, nieuwsgierig, apple freak, geïnteresseerd in new business. Zomaar een paar eigenschappen die bij mij passen. Dit bleek ook in de tijd dat ik bij verschillende bedrijven heb ‘rond gezworven’ en in 2009 tot de conclusie kwam, ik ga mijn eigen reclamebureau beginnen! Vanuit mijn kantoor in Den Bosch maar ook thuis in Sint-Oedenrode ga ik voor je aan de slag!

Ik kom graag met de ondernemer in gesprek, een gesprek over zijn bedrijf. Waar zitten de ‘unique selling points’ en hoe gaan we die duidelijk maken aan zijn doelgroep. Communicatie-uitingen ontwerpen die jouw bedrijf vooruit helpen, daar zit mijn plezier. Want plezier heb ik, elke dag dat ik losgelaten word in mijn ontwerpkooi.

Wat kan ik dan voor je betekenen vraag je je af? Ik ben een ontwerper, ontwerp elke mogelijke communicatie-uiting voor je. Of het nu over een complete huisstijl gaat, website, magazine, belettering of een advertentie maakt niet uit. Als je logo erop moet komen denk ik graag mee. Wil je het totale communicatieproces uit handen geven? Ook geen probleem, ik heb een breed netwerk van specialisten om me heen hangen om je totaal te ontzorgen.

Lees meer Toon minder
vdLOODESIGN heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met vdLOODESIGN

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.