Thomas Architecten

Geen openstaande vacatures

Wie zijn wij?
Thomas Architecten is een dynamisch, jong en innovatief bureau. We werken professioneel en vol passie aan al onze projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Ieder project is uniek, de architectuur wordt bepaald door het programma, de locatie, de beleving en de techniek van het bouwen. Wij verdiepen ons altijd in de specifieke visie en verwachtingen van onze opdrachtgever. Dankzij deze intensieve samenwerking creëren we dan ook gave projecten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Het bureau is voornamelijk werkzaam in de woning- , kantoren- en scholenbouw met een voorliefde voor renovatie- en restauratieprojecten. Naast de bouwkundige projecten richt het bureau zich ook op interieurprojecten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat gebouw en interieur tegelijkertijd worden ontwikkeld. Daarom nemen wij vanaf het begin het interieur mee in al onze ontwerpen. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en lagere kosten door slimme interieuroplossingen en praktisch ingerichte ruimtes.

Wat doen wij?
We verdiepen ons in de specifieke visie en verwachtingen van de opdrachtgever en werken onze ontwerpen uit in verschillende fases. In elke fase koppelen we onze ideeën terug en gedurende het hele proces werken we intensief samen met onze opdrachtgever. We laten niet zien hoe het moet, maar hoe het zou kunnen. Door de mogelijkheden te laten zien en te visualiseren zorgen we ervoor dat de klant een goed beeld kan vormen om uiteindelijk tot een ontwerp te komen waar iedereen achter staat en de uiteindelijke gebruiker centraal staat. Een goede band opbouwen met onze klant is dan ook een belangrijk aspect in onze werkwijze.

Lees meer Toon minder
Thomas Architecten heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Thomas Architecten

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.