RSP Makelaars

Geen openstaande vacatures

OVER ONS ALS BEDRIJFSMAKELAAR
Bedrijfsmakelaars van vandaag, bedrijfsmakelaars van morgen, dat zijn we. Al zo’n dertig jaar. De tijden veranderen, zeker. En wij? Wij blijven onszelf. Dat is onze kracht. Fast forward, dat is onze mentaliteit. Altijd geweest. Daardoor zijn we uitgegroeid tot een van de grootste zelfstandige bedrijfsmakelaars van Zuid-Nederland. 

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan ons. Vooral nu. Ze vragen om actie. Betrokkenheid. Verstand van zaken. Kennis van de markt. Vooruitkijken. Een groot netwerk van beslissers. En ze vragen om: fast forward! Daar hebben ze gelijk in.

We zijn op een breed front actief: kantoorruimten, bedrijfspanden en -hallen, winkelruimten, beleggingspanden. We werken voor huurders en verhuurders, kopers en verkopers, beleggers. Zuid-Nederland, inclusief het Betuwegebied is ons werkterrein. Voor retail zijn we regelmatig een landelijke speler. 

Twintig ervaren makelaars/taxateurs en negen mensen in de backoffice, ons team. We begrijpen de tijd waarin we leven. We verstaan ons vak en kunnen bogen op een immense ervaring. Ons doel bereiken we, hoe dan ook. Fast forward. En vaak niet via de gangbare weg. Als het tactisch nodig is, ja, dan maken we de stapjes wat kleiner. Het gaat om het resultaat. Nu. En op de lange termijn. Dat is heilig.

Lees meer Toon minder
RSP Makelaars heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met RSP Makelaars

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.