PPS Security Group

1 openstaande vacature

Erkend beveiligingsbedrijf
Wij zijn PPS Security; een bijzonder beveiligingsbedrijf dat opgericht is in 1994 en erkend is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer ND 586. U kunt bij PPS Security gebruik maken van uiteenlopende beveiligingsdiensten.

WAT ONS ALS BEVEILIGINGSBEDRIJF BIJZONDER MAAKT

Onze uitstekend opgeleide beveiligers gaan altijd aan het werk aan de hand van een gedegen voorbereiding. Dit d.m.v. een beveiligingsplan op maat dat past bij uw specifieke situatie. Geen enkele beveiligingsopdracht is identiek. Daarbij kiest PPS Security ervoor om zoveel mogelijk gebruik te maken van personeel in een vaste dienstverband. Dit bevordert de binding de ervaring en de kunde. U kunt op ons vertrouwen.

ONS BEVEILIGINGSBEDRIJF IS OPGERICHT IN 1994

Wij hebben 27 jaar lang ervaring als beveiligingsorganisatie. We zijn daardoor bekend met alle voorkomende risicovolle situaties en doen daar ons voordeel mee om u te helpen. PPS beveiligers staan bekend om hun grote mate van probleemoplossend vermogen.

ONS BEVEILIGINGSBEDRIJF MAAKT ALTIJD EEN PLAN OP MAAT VOOR UW UNIEKE SITUATIE

U bent geen nummer, maar een klant. We luisteren goed naar uw situatie en wensen. We voeren een uitgebreide analyse uit en aan de hand daarvan maken we voor u een beveiligingsplan op maat.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met PPS Security Group

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.