OXP Advocaten

Geen openstaande vacatures

XP is een eigentijds advocatenkantoor nieuwe stijl. Wij richten ons exclusief op arbeidsrecht en daarbij combineren we onze expertise met persoonlijke en gerichte aandacht. We pakken zaken flexibel op en passen onze rol aan op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om lastige alledaagse problemen of een complexe reorganisatie, wij bieden steeds een professionele aanpak met praktische oplossingen.

De O staat voor ons, voor hoe wij de zaken aanpakken: wij zijn ondernemend, organisatorisch sterk, maar ook onderscheidend en origineel. Wij hebben oog voor andere invalshoeken en we zien de behoefte achter de vraag. Daarbij zijn wij ook nog eens heel toegankelijk en makkelijk te mailen, bellen en sms’en.

De X staat centraal, die staat voor het verbindende, het samenbrengen, toevoegen en aanvullen. We zijn een onderdeel van het geheel en dat laat ons logo ook zien.

De P staat voor persoonlijk, personeel (de mensen achter het arbeidsrecht), praktisch en natuurlijk voor professioneel. Wij zijn betrokken arbeidsrechtadvocaten met een uitstekende staat van dienst. Wij bieden de kwaliteit en de professionaliteit van een top 20 kantoor – daar liggen onze roots. We weten wat we kunnen én hoe we het verschil kunnen maken. We zoeken klanten die daarbij passen, die zelf ook graag op zoek gaan naar passende oplossingen voor de lange termijn.

Lees meer Toon minder
OXP Advocaten heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met OXP Advocaten

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.