New Heroes

Geen openstaande vacatures

OVER ONS
Van e-learning naar e-doing
Vanuit ons kantoor in 's-Hertogenbosch ontwikkelen wij online trainingen voor persoonlijke groei en ontwikkeling van jezelf, je managers of je medewerkers. Met innovatieve en interactieve elementen maakt ons platform het leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Van e-learning naar e-doing!

21st century skills
Stoom jezelf of je medewerkers klaar voor de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met de juiste vaardigheden op zak maak je het verschil. Leren, om makkelijker te leven en te werken. 

Experts
Wij combineren onze soft skills expertise met onze kennis over online leren. Daarbij maken wij gebruik van deskundige learning experts, masters en coaches.

Leerreizen met certificaat
Onze online trainingen noemen we leerreizen. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende lengtes. Zie het als de weekendtas, de koffer en de backpack. Een dagtochtje (microlearning) of wereldreis (leergang) is ook mogelijk. Hoe langer je reis duurt, hoe meer je leert. Na het afronden van je leerreis ontvang je -afhankelijk van de reisduur- een badge, certificaat of diploma.

Lees meer Toon minder
New Heroes heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met New Heroes

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.