Kwakman Afbouw Zuid

Geen openstaande vacatures

INTEGRALE OPLOSSINGEN VOOR AFBOUW EN INTERIEUR

Kwakman is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme in afbouw en interieur; schilderwerk, spuitwerk, tegelwerk, stucwerk, interieurbouw, tribunebouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Tevens beschikt Kwakman over een team van ontwerpers en stylisten die vorm geven aan uw interieur; van design tot turnkey projectinrichting. Stuk voor stuk specialisten, met een gedeelde visie en gezamenlijke doelen. 

Ooit traditioneel begonnen, met vakmanschap als primair gereedschap. Nu voorop in innovatie, waardoor mogelijkheden ontstaan die vroeger ondenkbaar werden geacht. Kwakman verlegt het accent naar de werkvoorbereiding, implementeert nieuwe technieken en materialen in de bouwstroom en combineert systeemdenken met intelligente tools.

Kwakman blijft vooruit lopen en grenzen doorbreken. Onze drijfveer hiervoor is de absolute wil om onderscheidend te zijn. Om waarde toe te voegen aan onze klanten, aan de projecten en aan de markt. De ambitie om te blijven verrassen met oplossingen waarvan onze opdrachtgevers niet wisten dat ze er behoefte aan hadden. Let’s shake things up!

Lees meer Toon minder
Kwakman Afbouw Zuid heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Kwakman Afbouw Zuid

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.