bcs - HRM en Salarisadministratie

6 openstaande vacatures

BCS
In 40 jaar is BCS uitgegroeid tot één van de grotere salarisverwerkers van Nederland. Dat doen we door meer dan 40 jaar ervaring in de markt, kennis van HR-processen en regelgeving, persoonlijke service én moderne software te combineren. Zo kunnen we elke organisatie, groot en klein, in elke sector van de meest passende service voorzien. Bij ons vind je alles onder één dak en is BCS het geheel dat loont.


Prettig professioneel
BCS biedt mkb'ers en grotere bedrijven een totaaloplossing voor HR en salarisadministratie. Ons softwarepakket is modulair opgebouwd, waardoor je nooit teveel betaalt. Dát is de kracht van BCS.

Joep Eijkens, directeur: "BCS is prettig professioneel, omdat we producten en diensten leveren die de ondernemer perfect ontzorgen. Onze persoonlijke benadering en kennis van zaken weten onze klanten te waarderen. Er staat altijd een helpdeskmedewerker voor ze klaar."

Met de overname van Polaris zijn mkb-bedrijven nu ook in staat om te werken met een geïntegreerde HR- en salaris cloud-applicatie. Waar het grootbedrijf veelal innovatief maatwerk wenst, kan dit prima binnen de SaaS oplossing van BCS worden gerealiseerd."

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met bcs - HRM en Salarisadministratie

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.